• Maandag

  gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 17:30

 • Woensdag

  09:00 - 17:30

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:30

 • Zaterdag

  09:00 - 16:30

 • Zondag

  gesloten

Make it

Over ons

History

Ons verhaal

In de gezellige nieuwe passage in Schiedam zit Huib van Kooij Haarstylisten. Deze sfeervolle salon voor zowel mannen als vrouwen richt zich op het hogere segment en daarom gaan ze vooral voor kwaliteit met een prachtig resultaat.

De entree heeft mooie sfeerimpressies en een houten trap naar boven waar je een grote ruimte binnenstapt van het monumentale pand. De hoge ramen met het glas in lood geven de royale salon een specifieke sfeer. De inrichting is een combinatie van natuurlijke kleuren en materialen afgewisseld met modern design. De oase van kleur komt door het geweldige aanbod van haarproducten die strak geëtaleerd zijn. “De juiste verzorging is de basis voor mooi haar” zegt Huib. Deze haarstylist en eigenaar van de zaak heeft oog voor detail en dat merk je aan alles. Natuurlijk is het belangrijk om vertrouwen te krijgen van de klant, de gastvrijheid is hier ook enorm goed. Het is niet verwonderlijk dat veel mannen en vrouwen hun haar toevertrouwen aan het tea, van Huib van Kooij Haarstylisten.

 

“Ik ben dan ook een echte ‘communikapper’, het is goed om veel vragen te stellen en goed te luisteren wat een klant wil.”  – Huib van Kooij

 

Wij gaan voor optimaal resultaat en dat begint bij goede verzorging van het haar. We werken vooral in het hogere segment en daar horen topproducten bij zoals Kérastase, Alterna en American Crew. Deze hoogwaardige haarverzorgings- en stylingsproducten geven daadwerkelijk het effect wat we willen bereiken. Dit geldt ook voor het assortiment voor thuisgebruik. Elk haar heeft de juiste verzorging nodig. Om het mooiste haar te creëren geven we altijd advies over de manier waarop jouw haar het beste kan onderhouden. Het is eigenlijk het zelfde als een mooie huid die heeft ook goede verzorging nodig. Mensen vergeten dit wel eens als het over haar gaat. We kunnen namelijk niet toveren al lijkt het soms wel zo. “Na een metamorfose van één van de stylisten geven ze exact aan op welke manier je dit thuis ook kunt realiseren en welke producten daar voor nodig zijn. Zo duurt het wow-effect heel lang! “Eerlijkheid is dan ook de sleutel van ons succes!”

Een unieke en onvergeetbare
salon ervaring.

In onze salon vind je innovatieve producten en services die variëren van pro-fiber behandelingen tot een permanente haarkleuring, balayage of ombre, je zal alle professionele producten vinden die zorgen voor het meest trendy kapsel of jouw unieke look in SCHIEDAM.
Colering
Schiedam • since 2000

Kleurspecialisten

Wij zijn intern opgeleid op het gebied van verantwoord gebruik van kleurproducten en de nieuwste haartrends, zodat je kapsel perfect aansluit op de laatste mode. Hierbij speelt haarverzorging zowel in de salon als thuis een zeer belangrijke rol.

Kérastase
Schiedam • since 2000

Kérastase specialisten

Wij geven je het juiste en professionele haaradvies. Standaard wordt er in onze salon bij iedere behandeling gewerkt met geavanceerde haarverzorgings technologie voor het beste resultaat. Kérastase heeft voor ieder type haar het juiste verzorgingsproduct voor haar en hoofdhuid.

Visagie
Schiedam • since 2000

Visagie specialisten

Wij laten je de nieuwste trends zien d.m.v. Touch up (korte make-up behandeling).